EPILOG AFERE S VRANJEŠOM

Jelena Karleuša dobila tužbu protiv srbijanskih medija: Novac od odštete daje u humanitarne svrhe

Poznata pjevačica našla se u nezavidnoj situaciji kada su srpski mediji pisali o navodnoj aferi koju je imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom

Avaz.ba
03.08.2020 19:49

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

Jelena Karleuša je prošla kroz pravu torturu početkom prošle godine, za koju je tužila srpske medije.

Poznata pjevačica našla se u nezavidnoj situaciji kada su srpski mediji pisali o navodnoj aferi koju je imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena je pomenute navode demantovala, a u više navrata je rekla kako su joj naslovi koji su punili dnevnu štampu i portale, tu sa namjerom da joj unište život i kako neće sjediti skrštenih ruku, te će ih tužiti.

Pjevačica je i ostvarila obećano, a sada su presude polako počele da pristižu, te se još jednom oglasila na ovu temu.

- Kao što svi znate, početkom 2019. godine, poslije stravične, medijske, linč kampanje, podnijela sam preko sto pedeset krivičnih i parničnih tužbi protiv srpskih medija i njihovih glavnih i odgovornih urednika, kao i urednika portala pomenutih medija. I evo, počele su prve presude. Srbija ipak jeste pravna država, pravda jeste spora ali dostižna. I evo, krenuli smo sa presudama - započela je Jelena svoje izlaganje na svom Instagram storiju.

 - Sve što dobijem daću u humanitarne svrhe i to ću javno objavljivati. Evo, malo satisfakcije za svo zlo koje su mi nanijeli - jasno je poručila Karleuša.

Komentari

NA VRH