NEPREPOZNATLJIVA

Dvije potpuno različite osobe: Jedna u stvarnosti, a druga na Instagramu

Mnogi se pitaju kako je to moguće

Aubrey O'Day. Profimedia

Avaz.ba

4.9.2020

Aubri Odej (Aubrey O'Day) razlikuje se u potpunosti na Instagramu i na fotografijama iz stvarnog života, što dokazuju njezine najnovije fotografije.

Aubri Odej je poznato američko televizijsko lice i pjevačica, proslavila se kao članice ženskog benda Danity Kane, a popularna je i na Instagramu gdje ju prati 943 hiljade ljudi i gdje najčešće objavljuje razgolićene fotografije u provokativnim pozama.

Međutim mnogi se pitaju kako je to moguće jer Aubri je ovih dana snimljena u potpuno drugačijem izdanju nego što se predstavlja na društvenim mrežama. Štaviše, izgleda kao sasvim druga osoba.


Aubrey O'Day. Instagram

Još je čudnije to što je 36-godišnja Aubri u javnosti uhvaćena samo dvije sedmice nakon što je objavila oglas za aplikaciju za vježbanje i pohvalila se rezultatima.

Na najnovijim fotografijama vjerovatno je niko ne bi uspio prepoznati da joj se jasno ne vide tetovaže na boku i vratu. Zato se mnogi pitaju kada su fotografije koje objavljuje na mrežama uopće snimljene jer 15. jula je objavila niz onih na kojima pozira u bikinijima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.