VODITELJ I GLUMAC

Žestoka svađa Ivana Ivanovića i Sergeja Trifunovića: Ne lupetaj više... Ti si nula!

Ivan Ivanović i Sergej Trifunović. Nova S

Avaz.ba

18.9.2020

Voditelj Ivan Ivanović žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, rekavši mu da ima političko biće identično naprednjačkom, te da nije uspio da pređe ni paraolimpijski cenzus i izjednačio ga sa nulom, prenosi Nova S.

Povood za prepirku glumca i voditelja koji su sve do odluke Sergeja Trifunovića da izbojkotuje bojkot i sa PSG izađe na izbore, bili više nego korektni, počeo je Sergejevom objavom na Tviteru.

- Poslije današnjeg sastanka, reći ću vam samo: Ima nade za opoziciju, ima nade za nas. Uživajte u jesen, napisao je Trifunović aludirajući na jučerašnji sastanak opozicije koji je inicirao bivši predsjednik Srbije Boris Tadić.


Na to je reagovao Ivanović: 

- Tebra, to si nam rekao i pred izbore…”

Pokušajući da objasni, Trifunović je između ostalog napisao:

- Jebiga, najlakše je prdjeti. To može svako ko ima internet, telefon i zna 30 slova. Ja pozivam posmatrače, kritičare, ocjenjivače, filozofe i ostale mudrosere i projekt menadžere da zavrnu rukave i uključe se u posao.

Uslijedilo je obrazloženje Ivanovića na kritike koje na račun Trifunovića, s vremena na vrijeme objavi na Tviteru:

- Sergej, molim te ne lupetaj više. Nemaš nikakvu ideju šta bi trebalo uraditi, osim da je super plan da budeš poslanik i laješ sa Đukom i Marjanom i da svi treba da ti budemo zahvalni na tome. Paraolimpijski cenzus nisi prešao, napisao je Ivanović i dodao:


- Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije, odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti vjeruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula, zaključio je voditelj.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.