HVALI SE NA SAV GLAS

Kod Leyle Hajrović nema krize, platila torbu 16.000 eura

Bračni par Hajrović poznat je luksuznom stilu života

Hajrović: Blogerica i supruga bh. reprezentativca. Instagram

Piše: L. K. P.

8.10.2020


Supruga našeg reprezentativca Izeta Hajrovića i poznata blogerica, Leyla, pohvalila se skupocjenom torbom na svom Instagram profilu koju je kupila.

Presretna je što je obnovila svoj ormar, a najviše pažnje je privukla činjenica da model francuskog brenda koji je ona izabrala, košta nevjerovatnih 16.000 eura.

- To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može uporediti sa novom Birkinicom - istakla je Leyla i objavila fotografiju torbe, a njeni pratioci su oduševljeni kupovinom.

"Kako je lijepa torba", "Oduševljena sam" - neki su od komentara ispod fotografije.

Ovaja modni detalj samo je jedan u nizu kod Izetove Leyle. Nedavno je pokazal i torbu brenda „Le Chiquito“ koji odgovara njenom sredstvu za dezinfekciju.

Bračni par Hajrović poznat je luksuznom stilu života. Na njima sve pršti od luksuznih brendova.Leyla je javnost zaintrigirala specifičnim modnim izrazom i njime stekla popularnost na društvenim mrežama. Jedna od njenih najboljih prijateljica je srbijanska blogerica Zorana Jovanović Zorannah, a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.