IZA KULISA

Zvijezda "Prijatelja" : Lako je biti slavan, a teško je glumiti

Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mjestima gdje će vas fotografirati

Liza Kudrov. Agencije

L. S. R.

25.10.2020

Glumica Liza Kudrov (Kudrow) poznata po svojoj ulozi Fibi  (Phoebe) u seriji "Prijatelji" na početku karijere mislila je kako će morati imati aktivan društveni život kako bi osigurala uspjeh u svojoj industriji.

Nakon što je deset godina glumila Fibi u seriji "'Prijatelji" Liza se više nije morala brinuti u vezi toga hoće li moći naći posao ili ne, no na početku karijere strahovala je da će morati posjećivati razne zabave kako bi se našla na naslovnica časopisa. 

- Biti "slavan" potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mjestima gdje će vas fotografirati za razne časopise. To nije teško. Štoviše, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško - rekla je Lisa Kudrov.



Liza Kudrov. Agencije

- Kad su "Prijatelji" postali popularni, mislila sam da je moj posao biti slavna, pa sam se često pitala na kojim se zabavama moram pojaviti i kad je pristojno otići. Probala sam tako živjeti i brzo to zamrzila - rekla je glumica.

- A onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje biti glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla dobiti poslove koje sam željela i uloge koje sam željela glumiti dok sam istovremeno imala vremena odvesti sina u školu i natrag i navečer biti kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti dio karijere koja mi se nije svidjela - rekla je Lisa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.