NEVJEROVATNO

Najpoznatija plus sajz manekenka probala svoje mlijeko i otkrila kakvog je ukusa

Da, probala sam svoje mlijeko. Znate, samo malo, da proba... Ukusno je - rekla je manekenka smijući se, dok su je svi u studiju gledali sa čuđenjem

Ešli Grejem. Instagram

A. Ka. / Telegraf.rs

2.11.2020

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem (33) početkom godine prvi put se ostvarila u ulozi majke, kada je na svijet donijela sina Isaka. 

Ešli je u emisiji "Elen šou" pričala o majčinstvu, a priznala je da joj se desilo da zaspi tokom dojenja bebe, ali i da je probala sopstveno mlijeko.

- Da, probala sam svoje mlijeko. Znate, samo malo, da proba... Ukusno je - rekla je manekenka smijući se, dok su je svi u studiju gledali sa čuđenjem.

Inače, Ešli je nedavno objavila fotografije svog nagog tijela, a intimne dijelove prekrila je samo rukom. Dok se nekima dopalo što se Ešli ne stidi svog tijela nakon porođaja, pojedinci su joj poručili da izgleda odvratno.

Podsjetimo, plus sajz ljepotica, ranije je ispričala da ona i njen partner obično tempiraju vrijeme za seks - kada njihov sin spava.

- Novorođenče obično spava po nekoliko sati, tako da sina obično stavimo u koljevku koja se nalazi na drugoj strani sobe i onda se prepuštamo - rekla je Grejem.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.