POČINJE RAP CAMP

Baka Prase ne štedi: Poklonio svoj automobil od 230.000 eura za snimanje spota

Uloga pijanog milionera koji uokolo dijeli skupe poklone

Baka Prase. Instagram

L. M. / 24sata

5.11.2020

Prva epizoda nove sezone najvećeg regionalnog hip-hop talent šoua, Rap Campa izašla je na JoomBoos YouTube kanalu. Tražimo nove talente, a u prvoj epizodi dobili su luksuzni automobil - od Baka Praseta.

Ovaj Lamborghini sam nabavio za mentore i za kandidate, auto je definitivno strava – rekao je jutjuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, na početku prve epizode nove sezone JoomBoosova šoua Rap Camp. Baka, baš kao i u prvoj, ima svoju ulogu i u novoj sezoni, a ovoga puta je k'o 'pijani milioner koji uokolo dijeli skupe automobile i dragocjene poklone - piše 24sata.



Ovaj automobil koji im je poklonio za snimanje vrijedi vrtoglavih 230 hiljada eura. Baka je odlučio da kandidati i mentori, Hiljson Mandela, Fil Tilen i Marin Ivanović Stoka, ove sezone moraju u natjecanje ući sa stilom, pa nije baš štedio da im isto i omogući.

- Ma ovaj auto je zakon, ko ne bi volio ovakav poklon odmah na početku nove sezone. Sad nas niko ne može zaustaviti da rasturimo, ova će sezona biti totalni hit – složili su se kandidati i mentori. Ovakav poklon su i očekivali od Bake, koji se i inače hvali skupim autima koje kupuje i vrijednim satovima koje nosi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.