POPULARNI JUTJUBER

Oduzeli mu Lamborghini i Porsche, Baka Prase sada vozi Jugu

Baka Prase je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Jugu

A. Č. / Blic

Jutjuber Bogdan Ilić ostao bez "ljubimaca"

Foto: Instagram


Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase, prije nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porsche" i "Lamborghini".

Naime, policija je zatekla automobil "Lamborghini Urus, njemačkih registracijskih tablica, parkiran na obilježenom pješačkom prijelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu za koje se utvrdilo da je parkirao Baka Prase. 

Zbog činjenice da je automobil registriran u inozemstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava. 

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj. Njemu je privremeno oduzet automobil "Porsche Cayman", koji je također bio u carinskom prekršaju.

Baka Prase je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Jugu, a također je snimio svoje luksuzne "ljubimce" kojima trenutno nema pristup. 

- Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Vozit ću Jugu i Golfa, šta je tu je, bit će boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti - napisao je na Instagramu. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na