POPULARNI JUTJUBER

Oduzeli mu Lamborghini i Porsche, Baka Prase sada vozi Jugu

Baka Prase je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Jugu

Jutjuber Bogdan Ilić ostao bez "ljubimaca". Instagram

A. Č. / Blic

1.3.2021

Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase, prije nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porsche" i "Lamborghini".

Naime, policija je zatekla automobil "Lamborghini Urus, njemačkih registracijskih tablica, parkiran na obilježenom pješačkom prijelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu za koje se utvrdilo da je parkirao Baka Prase. 

Zbog činjenice da je automobil registriran u inozemstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava. 

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj. Njemu je privremeno oduzet automobil "Porsche Cayman", koji je također bio u carinskom prekršaju.


Objave sa instagrama. Instagram

Baka Prase je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Jugu, a također je snimio svoje luksuzne "ljubimce" kojima trenutno nema pristup. 

- Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Vozit ću Jugu i Golfa, šta je tu je, bit će boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti - napisao je na Instagramu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.