PJEVAČICA OTVORILA DUŠU

Majli Sajrus progovorila o razvodu

To što nisam plakala ne znači niti da sam hladna niti da bježim od vlastitih osjećaja - izjavila je Majli

Sajrus: priznala da nije plakala. Agencije

L. K. P.

7.11.2020

Američka pjevačica Majli Sajrus (Miley Cyrus, 27) gostovala je u skandinavskom tok šou "Skavlan" te progovorila o svom ljubavnom životu, ali i globalnoj krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa.

Vlasnica hitova "Party in the USA" i "Wrecking Ball" prošle godine u avgustu razvela se od australskog glumca Lijama Hemsvorta (Liam Hemsworth, 30) poslije samo osam mjeseci braka - par je prije toga bio u vezi punih deset godina.


Sajrus: Otvorila dušu. Agencije

- Iskreno, nisam previše plakala nakon razvoda. Ako pitate frajere s kojima sam prekinula jesam li s godinama postala manje osjećajna, reći će da jesam, ali ja mislim drugačije. Postoji ta određena stigma da su žene koje krenu dalje sa svojim životima hladne, a to jednostavno nije istina. Naučila sam krenuti dalje, morala sam, jer iza mene su dvije vrlo traumatične godine tokom kojih sam u požaru u Malibuu izgubila dom, a umrla mi je i baka koju sam iznimno voljela i s kojom sam bila beskrajno bliska. A onda je došao razvod... No suze ionako ne bi ništa promijenile - to što nisam plakala ne znači niti da sam hladna niti da bježim od vlastitih osjećaja -  izjavila je Majli, a prenosi "Daily Mail".


U nastavku razgovora pjevačica se osvrnula i na pandemiju COVIDA-19.


- Podjele u društvu nikad nisu bile vidljivije nego sad, podjele između rasa i bogatstva, shvaćanje da su bogatstvo i zdravlje zapravo izjednačeni, da predstavljaju istu stvar... Mislim da je to jako pogrešno i zato su ovi predsjednički izbori u SAD-u velika i važna prekretnica - zaključila je Sajrus.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.