SUDBINE

Glumac iz spota Halida Bešlića drugi put zaražen koronavirusom

Vuk Kostić se proslavio ulogom u seriji zvijezda seriji „Ubice moga oca“

Vuk Kostić. Agencije

L. K. P.

16.11.2020

Glumac Vuk Kostić se, kako prenose srbijanski mediji, drugi put zarazio koronavirusom. Prije nekoliko mjeseci preležao je koronavirus, i to bez težih simptoma. Sada ima teže simptome, a trenutno se nalazi u svom domu

- Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao - tvrdi izvor blizak glumcu i dodaje da se po savjetu ljekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat iznenadio.

- Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovaj puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila - dodao je izvor.

- Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbjegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao prijeko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - navodi izvor.

Vuk se proslavio ulogom u seriji zvijezda seriji „Ubice moga oca“,a pojavljuje se i u spotu Halida Bešlića za pjesmu  "Ja bez tebe ne mogu da živim".

Serija je zaludila cijeli region, a Halid Bešlić se pojavljuje u jednoj epizodi kada izvodu pjesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim".

-Nakon snimanja Vuk Kostić, koji se napije slušajući moju pjesmu, rekao mi je da imam veći hit od "Miljacke. Izgleda da je bio u pravu - rekao je Halid.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.