NEMA VIŠE LJUBAVI

Dženifer Grej se razvodi: Kome ide bogatstvo od "Prljavog plesa"

U braku bili 19 godina

Dženifer Grej i Patrik Svejzi u "Prljavom plesu". Agencije

L. S. R.

20.11.2020

Dženifer Grej (Jennifer Grey, 60), koja se proslavila se ulogom Frensis "Baby" Hausman u filmu "Prljavi ples" finalizovala je razvod od svog dugogodišnjeg supruga, glumca Klarka Grega (Clark Gregg).

Prema sudskoj presudi koji je pribavio američki magazin "People", glumica je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njen suprug ne dobije nijedan novčić koji je zaradila ulogom u kultnom filmu "Prljavi ples" iz 1987. i njegom filmskom nastavku iz 2004. godine. Kako se navodi, njihov brak službeno će biti završen 16. februara naredne godine. 

Navodi se još i da se glumica s dvije godine mlađim suprugom dogovorila o zajedničkom vlasništvu nad njihovom porodičnom kućom na šestomjesečnom periodu, međutim, samo će glumica koristiti dom. Ukoliko se par odluči za prodaju kuće, zaradu će podijeliti na jednake delove. 


Dženifer Grej i Klark Grega. Agencije

U braku koji su sklopili 2001. godine, zvijezda filma "Prljavi ples" i Klark Greg postali su roditelji danas 18- godišnje ćerke Stele (Stella). Uz to, glumački par se dogovorio da će zajednički da brine o troškovima kćerke dok ne napuni 24. godine.

Također su se dogovorili o podijeli tantiema za više od 30 projekata na kojima su učestvovali, uključujući glumčev rad na Marvelovim filmovima poput "Osvetnika", "Kapetana Amerike", "Iron Mana" i "Thora".  

Vijest o razvodu braka dugog 19 godina, zvijezda kultnog filma ljetos je objavila na Instagramu, otkrivši da sa suprugom ne živi već neko vrijeme.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.