OSUĐENI SILOVATELJ

Harvija Vajnstina u zatvoru posjetila 41 godinu mlađa djevojka

Aleksandra Vino ostala je nekoliko sati nasamo s dečkom

Harvi Vajnstin. Agencije

L. S. R.

5.12.2020

Osuđeni nekadašnji uspešni filmski mogul Harvi Vajnstin (Harvey Weinstein,68) imao je u petak specijalnog posjetioca, kako bi „ublažio dosadu zatvorskog života“. U posjetu mu je došla 27-godišnja glumica Aleksandra Vino (Alexandra)

Ostala je nekoliko sati s osuđenim silovateljem, koji je do sada navršio osam i po mjeseci kazne od 23 godine.

I dalje se može poudano kretati uz štake baš kao i tokom suđenja, ali razlika je što sada ima puno više boje u obrazima, ne izgleda vrlo bolesno -  naveo je izvor "Daily Maila".

Zatvori u Njujorku su u avgustu ponovo dozvolili posjete zatvorenicima nakon što su ih stopirali na početku pandemije.  Glumica je iskoristila pravu priliku da posjeti svog dečka, osuđenika i multimilionera, piše "Daily Mail".


 

Aleksandra. Vino

- Morala je da se drži podalje od njega, sada nema zagrljaja i dodirivanja, i naravno, oboje su morali da nose masku. Aleksandra je izgledala sretno što ga vidi, imala je i frizuru a nekoliko puta je odlazila do aparata za kafu i donosila piće za oboje - dodaje izvor tabloida.   

Njihova posjeta, kao i sve druge u zatvoru je snimljena. Ipred vrata su bili čuvari.

Glumica prvi put povezana sa Vajnstinom krajem prošle godine, malo prije nego što je osuđen zbog silovanja i seksualnog napada.

Dok je još bio van pritvora uz kauciju, njih dvoje su kao par viđeni na brojnim mjestima na Menhetnu.

-Čini se da svi mrze Harveija, ali ne shvataju da ga zapravo ne mrze. On je žrtveni jarac u okviru aktivnosti pokreta "Mi tu". Uništili su mu život. Ljudi dobijaju 23 godine zatvora zbog ubijanja ljudi, a ne zbog onoga što je on učinio - rekla je mlada glumica novinarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.