NOVI PROJEKAT

Andrija Milošević odlučio da lično upozna svoje pratioce sa društvenih mreža

Trebalo bi da se zapitamo da li zaista poznajemo svoje digitalne prijatelje

L. M.

Andrija Milošević

Foto: Arhiv


Od 15. decembra, svakog radnog dana od 21 čas, na Superstar TV kanalu u novoj seriji #mojprijatelj gledaoci će moći da prate doživljaje poznatog glumca i komičara, Andrije Miloševića, koji odlučuje da lično upozna svoje pratioce na društvenim mrežama i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih.

Osim zanimljivih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser svijeta, Novak Đoković.

Kad već na internetu i različitim društvenim mrežama provodimo većinu slobodnog vremena, trebalo bi da se zapitamo da li zaista poznajemo svoje digitalne prijatelje? Andrija, na sebi svojstven komičan način, pokušava da odgovori upravo na ovo pitanje i da fanove koji mu lajkaju i komentarišu objave stavi na test prijateljstva - da li će biti tu kada mu zatreba pomoć, da li će biti raspoloženi za druženje sa njim, kao i da zajedno prođu kroz različite situacije. U tim nastojanjima svašta mu pada na pamet, od spontanih posjeta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na društvenim mrežama. Avanture, poznanstva, iznenađenja i nova iskustva zabilježeni su u formi dokumentarca, a donijet će gledaocima pravo osvježenje u tmurnim zimskim danima.

Više o temi Andrija Milošević

NA VRH

Podijeli članak na