SUDBINE

Šeron Ozborn pozitivna na koronu

Otkrila je i to da je nakratko bila hospitalizirana zbog respiratornih problema koje je imala nakon što je ustanovljeno da je zaražena

Šeron Ozborn: Bila hospitalizirana. Agencije

L. K. P.

17.12.2020


Šeron Ozborn (Sharon Osbourne, 68), slavna američka voditeljica i supruga legendarnog Ozija (Ozzy) pozitivna je na koronavirus. Ona je o tome fanove obavijestila na Instagramu te je sve zamolila da se čuvaju.

Otkrila je i to da je nakratko bila hospitalizirana zbog respiratornih problema koje je imala nakon što je ustanovljeno da je zaražena.

-Moram vam reći da sam pozitivna na koronavirus. Nakon kratke hospitalizacije oporavljam se daleko od Ozija koji je dobio negativan rezultat, dok je emisija na planiranoj pauzi. Molim vas, čuvajte se i budite zdravi - napisala je voditeljica.


Ozi i Šeron Ozborn. Agencije

Šeron je odlučila da se testira nakon što je njena kolegica s kojom vodi emisiju "The Talk" Keri En Inaba (Carrie Ann) saznala da je zaražena. Brojni fanovi u komentarima su joj poželjeli brz oporavak, piše CNN.

U septembru je Ozborn stavljena u karantin, kada se pojavila u svojoj emisiji putem videolinka, a nakon što je jedna od njenih unuka bila pozitivna na koronu.

Ozborn je preživjela rak debelog crijeva, a njen suprug roker Ozi ima Parkinsonovu bolest. Još u martu je njihova kćerka Keli (Kelly) izrazila zabrinutost za njihovo zdravlje u pandemiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.