OTRKILA ŠTA SE DESILO

Oglasila se Nikolina Pišek: Moglo je da se završi kobno

Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas

A. Zukić

Ne krivim nikoga

Foto: Instagram


Voditeljica Nikolina Pišek i njena kćerka Una u noći između subote i nedelje doživjele su trovanje ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu, zbog čega su završile u bolnici. Cijev koja je pukla uslijed građevinskih radova izazvala je trovanje gasom. Odmah su na lice mjesta stigli i vatrogasci, kao i policija.

- Ne znam u čemu je greška, riječ je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posljedica zemljotresa. Ne mogu nikoga da optužujem da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde šta se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena. Primljene smo kćerka i ja u nedjelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu sa teškim trovanjem gasom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće - rekla je Nikolina.

  • Apelujem da se zakonom uvede alarm za gas

    Apelujem da se zakonom uvede alarm za gas

    Foto: Instagram


Kaže da je njena odluka bila sprovedena da kćerka i ona ne bi bile žive.

- Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa kćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspio našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Posle su nas transportovali u bolnicu, maloprije smo izašle iz bolnice. Apelujem da se zakonom uvede alarm za gas, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se desiti najgori scenario - otkrila je voditeljica za srbijanske medije.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na