ESTRADNI RAT

Sandra Afrika oplela po Ivani Nikolić: Ona je u vezi sa starijim čovjekom

Na takvim stvarima se ne gradi karijera

Estradni rat. Agencija

A. Zukić

16.2.2021

U medijima je nedavno odjeknula vijest kako članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić u vezi sa Vladimirom Volkovim, bivšim dečkom Sandre Afrike.

Sandra u društvu bivšeg dečka. Instagram

Pripadnici sedme sile pisali su kako je Sandra Afrika blokirala nekadašnju prijatljicu Ivanu Nikolić na društvenim mrežama nakon spekulacija da je Nikolić uplovila u romansu sa njim.

Nakon što se slegla prašina oko te priče, Sandra je za jednu televiziju otkrila da je Ivana u vezi sa starijim muškarcem.

- Koliko sam upućena, ona je duže vrijeme u vezi sa tim nekim starijim čovjekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu - rekla je Afrika.


Nemam vremena za vezu. Instagram

Prokomentirala je da se na takvim stvarima ne gradi karijera.

- Ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Ime se gradi se tako što imaš dobre pjesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne - zaključila je Sandra.

Podsjetimo, Nikolić je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a poslije toga su počele da se šire glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe u par navrata demantovala.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gdje je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pjesama za Evroviziju - jasno je rekla Ivana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.