ESTRADNI RAT

Ivana Nikolić za "Avaz": Nemam vremena da se bavim izjavama Sandre Afrike

Nemam vremena za sebe, ni za emotivnu vezu, kaže Nikolić

Jednostavno nemam komentara. Agencija

Razgovarala: Amina Zukić

17.2.2021

U medijima je nedavno odjeknula vijest kako je članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić u vezi sa nogometašem Vladimirom Volkovim, bivšim dečkom Sandre Afrike koja je ujedno kako se pisalo i njena nekadašnja prijateljica.


Međutim, Sandra je otkrila da uopšte ne poznaje Ivanu, ali da je čula da je ona u vezi sa starijim čovjekom, osnivačem popularne grupe, pa je dodala da se tako ne gradi karijera, tim povodom smo pozvali uraganku da kaže šta ima na izjave njene kolegice.


- Na te stvari nemam šta da kažem, bez komentara sam – kratko i jasno odgovorila je popularna pjevačica.

Ne bavim se tim stvarima. Instagram

Ivana kao i uvijek u svom stilu suzdržana, karijeru stavlja u prvi plan, to želi i prezentirati. Kaže da je fokusirana na rad, nema slobodnog vremena da se bavi takvim stvarima.

- Nemam vremena za sebe, ni za emotivnu vezu, trenutno sam jako opterećena poslom, trenutno se bavimo izborom pjesme za euroviziju – dodala je.


Demantirala glasine. Instagram

Nije istina

Demantirala je glasine koje se šire da je u vezi sa Vladimirom Volkovim.

- Kao što sam već rekla, to nije istina. Dečka poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatalje i poznanike. Kad god se sastanemo, uvijek je tu ostatak našeg društva – rekla je Ivana.


Držimo se skupa. Instagram

Trud i rad

Razgovarali smo o bitnijim stvarima, kao što je karijera i nadolazeći projekti, na društvenim mrežama možemo vidjeti kako trio fantastikio svakodnevno naporno radi.

- Držimo se skupa i dajemo svoj maksimum da našoj publici koja nas vjerno prati priredimo nešto novo, originalno da mogu uživati u našim pjesmama što je cilj i prioritet našeg posla – naglasila je pjevačica.

Nismo više željeli da zadržavamo Ivanu, u momentu kada smo je pozvali nalazila se u studiu sa djevojkama iz grupe koje šalju srdačan pozdrav za naše čitaoce.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.