NOVI BIZNIS

Darko Lazić traži druge izvore prihoda

Pjevač već godinu dana ne nastupa pa se odlučio zajedno sa Marinom za novu profesiju

Darko Lazić: Kuham veoma ukusne specijalitete. Instagram

A. Z.

9.3.2021

Popularni pjevač Darko Lazić kao i njegove mnogobrojne kolege zbog pandemije koronavirusa nije u mogućnosti da nastupa već skoro godinu dana. Zato je pjevač morao da nađe drugi način da zaradi za svoju porodicu i sebe.

Darko Lazić: Riješio sam da se posvetim drugom talentu. Instagram

Naime, kako je pjevač izjavio za srbijanske medije, on će sa svojom suprugom Marinom pokrenuti Jutjub kanal koji će se zvati "Darkova kuhinja".

- Obožavam da spremam hranu pa sam odlučio da to podijelim sa svima. Kuham veoma ukusne specijalitete i baš mi ide od ruke - rekao je Darko i otkrio da se na ovaj potez odlučio jer trenutno "od muzike nema 'hljeba".

- Korona nas je sve poremetila i ne staje, pa sam riješio da se posvetim drugom talentu - rekao je Darko i otkrio da će emisije snimati u svojoj porodičnoj kući u Brestaču.


Darko Lazić: Ja ću biti glavni kuhar, a Marina moja pomoćnica.. Instagram

Kaže da mu je kuhanje jedna vrsta hobija.

- Ja ću biti glavni kuhar, a Marina moja pomoćnica. Još sakupljam sve začine i opremam kuhinju za snimanje. Iskreno, baš se radujem i jedva čekam da krenem sa svojim specijalitetima. Ne držim se striktno recepata, uvijek dodam i po svom ukusu, to je čar mog kuhanja - objasnio je Lazić, koji je prethodno otvorio i Instagram stranicu "Darkova kuhinja", na kojoj već dijeli određene recepte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.