NOVI BIZNIS

Darko Lazić traži druge izvore prihoda

Pjevač već godinu dana ne nastupa pa se odlučio zajedno sa Marinom za novu profesiju

A. Z.

Darko Lazić: Kuham veoma ukusne specijalitete

Foto: Instagram


Popularni pjevač Darko Lazić kao i njegove mnogobrojne kolege zbog pandemije koronavirusa nije u mogućnosti da nastupa već skoro godinu dana. Zato je pjevač morao da nađe drugi način da zaradi za svoju porodicu i sebe.

  • Darko Lazić: Riješio sam da se posvetim drugom talentu

    Darko Lazić: Riješio sam da se posvetim drugom talentu

    Foto: Instagram


Naime, kako je pjevač izjavio za srbijanske medije, on će sa svojom suprugom Marinom pokrenuti Jutjub kanal koji će se zvati "Darkova kuhinja".

- Obožavam da spremam hranu pa sam odlučio da to podijelim sa svima. Kuham veoma ukusne specijalitete i baš mi ide od ruke - rekao je Darko i otkrio da se na ovaj potez odlučio jer trenutno "od muzike nema 'hljeba".

- Korona nas je sve poremetila i ne staje, pa sam riješio da se posvetim drugom talentu - rekao je Darko i otkrio da će emisije snimati u svojoj porodičnoj kući u Brestaču.

  • Darko Lazić: Ja ću biti glavni kuhar, a Marina moja pomoćnica.

    Darko Lazić: Ja ću biti glavni kuhar, a Marina moja pomoćnica.

    Foto: Instagram


Kaže da mu je kuhanje jedna vrsta hobija.

- Ja ću biti glavni kuhar, a Marina moja pomoćnica. Još sakupljam sve začine i opremam kuhinju za snimanje. Iskreno, baš se radujem i jedva čekam da krenem sa svojim specijalitetima. Ne držim se striktno recepata, uvijek dodam i po svom ukusu, to je čar mog kuhanja - objasnio je Lazić, koji je prethodno otvorio i Instagram stranicu "Darkova kuhinja", na kojoj već dijeli određene recepte.

Više o temi Darko Lazić

SVI U ŠOKU
Darko Lazić u problemima nakon smrti oca
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na