IZA KULISA

"Avaz" na snimanju spota Bube Corellija: Od stare slave se živi

Priznao nam je Buba da nije lako biti na vrhu, ali nam je otkrio i šta sve fanovi mogu očekivati u narednom periodu, kako od njega, tako i od Jale Brata

Piše: N. Aj.

1.4.2021

Buba Corelli prije nekoliko sati objavio je pjesmu "Gluh i nijem" koju i on i Jala Brat danima na Instagramu najavljuju.

Za tri sata pjesma ima 210.000 pregleda te je samo pitanje trenutka kada će ući u trending i pokoriti ga.

Ekipa "Avaza" prisustvovala je na snimanju spota prilikom čega smo ekskluzivno razgovarali s jednim od najpopularnijih repera u regionu.

Priznao nam je Buba da nije lako biti na vrhu, ali nam je otkrio i šta sve fanovi mogu očekivati u narednom periodu, kako od njega, tako i od Jale Brata.

Jednostavno, jedan bez drugog ne idu.

- Ima i dvije godine da sam solo projekt izbacio, ali uspio sam za te dvije godine snimiti pjesmu. Šalim se. Snimio sam cijeli album - rekao nam je odlično raspoloženi sarajevski reper.

I na njih, kao i na sve ostale, utjecala je pandemija koronavirusa, pa često na njihovim Instagram profilima možemo vidjeti kako objavljuju snimke s nastupa od ranije. 

Od stare slave se živi. Šta ćemo. Nemamo novog materijala, korona je, tu je šta je. Nadamo se boljem vremenu, nadamo se da će nastupi uskoro krenuti - iskren je bio Buba Corelli.

Pogledajte video i saznajte sve o muzici sarajevskog dvojca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.