KAKVA TRANSFORMACIJA

Krstinja Todorović šokirala žiri "Zvezda Granda" sa 83 kilograma manje

Ona je radila resekciju želuca i ranije je rekla da oporavak nije jednostavan te da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mjesecu

Krstinja Todorović na početku takmičenja. Zvezde Granda

Piše: N. Aj.

5.5.2021

Učesnica ovogodišnje sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Krstinja Todorović, važi za jednu od favorita.

Ona iz kruga u krug šokira milionski auditorijum, ali i žiri koji svaki put ostane bez teksta njenom promjenom fizičkog izgleda.

Pjevačica se u posljednjoj emisiji "Zvezda Granda" predstavila pjesmama „Zlatni dan“ i „Ivanova korita“. 

Uprkos tome što ona svojim vokalnim sposobnostima i uvježbanosti svaki put nadmašuje sebe, Krstinja i svojim izgledom mnoge ostavlja zatečenim. Nakon uspješne operacije želuca, Todorović je sve mršavija, te je do sada izgubila čak 83 kilograma.

Ona je radila resekciju želuca i ranije je rekla da oporavak nije jednostavan te da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mjesecu.

- Kada sam se pre dvije godine prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja sam kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila da uzmem stvar u svoje ruke i da promjenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja - rekla je tada Krstinja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.