ZAINTRIGIRALA JAVNOST

Jelena Karleuša opet zapalila Instagram: Nosi li pjevačica išta ispod narandžaste suknje

Suknja je imala izrazito duboki izrez koji seže do boka zbog čega je Karleuša morala da pridržava suknju rukama kako ne bi otkrila previše

N. Aj.
  • Jelena Karleuša

    Jelena Karleuša

    Foto: Instagram


Jelena Karleuša uvijek pronađe način da iznenadi fanove i javnost. Svako od njih odlučuje je li to pozitivno ili negativno iznenađenje.

Važi za javnu ličnost koja se ne libi odjenuti ono što joj se sviđa, bez obzira je li odjeća otkriva premalo ili previše.

Na posljednje snimanje "Zvezda Granda" Karleuša je došla u izazovnoj odjevnoj kombinaciji. Top roze boje koji jedva zadržava grudi na svom mjestu uz narandžastu suknju s volanima pjevačica je ponosno nosila.

Suknja je imala izrazito duboki izrez koji seže do boka zbog čega je Karleuša morala da je pridržava rukama kako ne bi otkrila previše.

Fotografije je objavila i na svom Instagram profilu, a mnogi se pitaju da li pjevačica uopće nosi donji veš ispod suknje ili joj se vidi međunožje.

Ipak, kada se fotografija zumira, može se primijetiti da nosi minijaturni donji veš u boji kože koji pokriva tačno ono što treba.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na