GLAMUR

Glumica Jelena Veljača udala se u haljini od 1.790 dolara

Haljina je izrađena od svilenog satena, ima visok ovratnik i plašt

Svadbena torta na čijem vrhu su figure Jelene i Vite. Pixsell

Z. K. / 24 sata.hr

13.6.2021

Glumica Jelena Veljača (40) jučer je u Botaničkom vrtu izrekla sudbonosno da Viti Turšiću (48) u haljini s potpisom poznatog dizajnera Aleksander Mekina (Alexander McQueen). Haljina je izrađena od svilenog satena, ima visok ovratnik i plašt, a na službenoj stranici brenda može se pronaći po cijeni od 1.790 dolara. 

Jimmy Choo kožne sandale bež boje s remenčićima od kristala koštaju nešto manje od 776 eura. Veliki broj uzvanika se sastojao od poznatih osoba, pa je tako PR stručnjak Mate Rončević na svom Instagramu podijelio fotografiju svadbene torte na čijem vrhu su bile figure Jelene i Vite.


Bračni par Turšić medeni mjesec provest će u Tokiju. 24 sata.hr

Sudeći po Jeleninoj objavi na Instagramu, bračni par Turšić medeni mjesec provest će u Tokiju, a koji je poklon njihovih kumova, zagrebačke poduzetnice Matee Kotlar i savjetnika predsjednika HGK, Marka Jurčića.

Tereza Kesovija otpjevala je mladencima pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi' poslije obreda. Nakon završetka pjesme, Tereza je zamolila da svi uzvanici još jednom, zajedno s njom, otpjevaju refren.

- Čuvajte se vrućine tamo. Sretno, ostanite vječno mladi i sretni pa tako sve do vječnosti - poručila im je Tereza nakon pjesme. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.