NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG

Dušica Jakovljević otkrila sve detalje veze sa Čavom, pa prozvala Kiju Kockar

Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala, kaže Jakovljević

L. K. P.

Jakovljević: Uživa u ljubavi

Foto: Agencije


Dušica Jakovljević (41) obnovila je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom nakon što je Kija Kockarotkrila da više nije sa njim.

Naime, Dušica je odmah nakon njihovog raskida podijelila zajednički fotografiju sa Čavom uz opis "On" i emotikon srca.

Dušica je sada progovorila o ljubavi sa Dimitrijevićem i otkrila kako je započela njihova romansa.

- Miloš i ja smo se upoznali prije devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvijek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gdje je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovdje - objašnjava voditeljica za srbijanske medije.

Iako su sve vrijeme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, prije par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

  • Dimitrijević i Jakovljević: Obnovili vezu

    Dimitrijević i Jakovljević: Obnovili vezu

    Foto: Instagram


- Prije tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest mjeseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Vjerovatno iz nekih glupih razloga - kaže Dušica i nastavlja:

"Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vrijeme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svijetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi prije Čave bili su smiješni - kaže ona.

Miloš Dimitrijević je prije veze sa Jakovljević uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želio da prizna. Tretirao ih je kao prolazne avanture, a one su se tako i završavale.

- Ja sam jedina žena koju je i prije tri godine pokazao javnosti i rekao: „Ovo je moja djevojka“, a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže - prozvala je Dušica Kiju Kockar sa kojom Miloš ipak nije dijelio fotografijom.

Više o temi Dušica Jakovljević

ZAHVAT PLANIRAN
Operirana voditeljica "Zadruge"
NA VRH

Podijeli članak na