LATINO DIVA

Fotografija iz djetinjstva Dženifer Lopez koja dokazuje da je slika i prilika svog tate

Iako bi samo rijetki pojedinci uspjeli danas vidjeti sličnost između oca Dženifer Lopez i latino dive – ona je neporeciva

Dženifer Lopez sa roditeljima. Agencije

A. Ka.

18.7.2021

Dženifer (Jennifer) Lopez duguje svoj dobar izgled zdravoj prehrani, redovitoj vježbi, kozmetičkim tretmanima, ali i odličnim genima.

Iako bi samo rijetki pojedinci uspjeli danas vidjeti sličnost između oca Dženifer Lopez i latino dive – ona je neporeciva. Ili je to barem slučaj kada se prouče fotografije iz mladosti naočitog Davida Lopeza.

Američka pjevačica i glumica iznenadila je svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s ocem iz najranijeg djetinjstva. Fotografija na kojoj David Lopez pozira sa svojom kćerkicom stara je oko 50 godina.

Razotkriva nevjerojatnu fizičku sličnost između tadašnjeg Davida i odrasle Dženifer Lopez.


Fotografija stara 50 godina. Agencije

Fotografija je dodatno iznenadila obožavatelje latino dive jer se David Lopez rijetko kada pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna. U njezinoj biografiji navedeno je kako joj je otac rođen u Portoriku, sa suprugom Guadalupe Rodriguez preselio se u Njujork (New York), a za hljeb je zarađivao radeći kao kompjuterski tehničar u jednoj osiguravajućoj kući.

Iako su se Jeniferovi roditelji rastali početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, odnosno nakon 33 godine braka, porodica je i dalje u bliskim odnosima. Dženifer je podijelila s medijima da joj je tokom karantina najteže pala upravo razdvojenost od oca i majke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.