NE BEZ GRUDNJAKA

Kćerka Harisa Džinovića dijeli savjete djevojkama kako da njeguju grudi, mnoge je šokirala

Ne briši ih i ne maži nadole, savetuje Đina

Kćerka Harisa Džinovića aktivna na društvenim mrežama. Instagram

L. K. P.

2.8.2021


Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović željela je da podijeli savjete djevojkama vezane za njegu grudi, ali su mnogi ostali iznenađeni njenim izjavama.


Savjet Đine Džinović. Printscreen

Đina je prvo istakla da nosi samo "push up" grudnjake, a onda i otvoreno savjetovala djevojke šta nikako ne smiju da radi kako im grudi ne bi "visile".


Savjet Đine Džinović. Printscreen


- Okej, uglavnom "push up" dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez grudnjaka, bilo kog, čak ni sat vremena sedmično u..... sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne maži nadole, savetuje Đina koja je u nastavku otkrila i šta još treba preduzeti da grudi ne bi visile:



Savjet Đine Džinović. Printscreen

-Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mjesečno se sjetim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise. Nosite brushaltere 24/7, na spavanje pogotovo, da vam ne bi jedna bila veća od druge, dodala je na kraju kćerka poznatog pjevača.



Inače, osim po savjetima, Džinovićeva kćerka je postala popularna i po zanosnom izgledu, a svoje fotografije čerto objavljuje na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.