BORBA S OPAKOM BOLEŠĆU

Šenon Doerti očajna: "Nisam sigurna jesam li spremna otići"

Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći, napisala je

Šenon Doerti. CNN

Fu. M.

3.9.2021

Glumica Šenon Doerti (Shannen Doherty) koja se proslavila ulogom Brende u seriji Beverli Hils, već šest godina se bori sa rakom, ali se njena bolest nalazi u posljednjoj fazi i sve joj je lošije.

Kako strani mediji navode, popularna glumica polako je počela da se oprašta od svih, a izvor navodi da se potpuno predala i da lijeka nema.

Već nekoliko dana objavljuje postove, koji su veoma uznemirili njene fanove, jer kroz njih najavljuje svoj kraj.

- Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći? - napisala je.

Iako je uvijek bila optimistična i bodrila sve oko sebe, sada se može primijetiti da je izgubila volju, jer joj je saopšteno da je njena bolest u posljednjoj fazi i da lijeka nema.

- Čovjek se umori od borbe s vjetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svjesna je da je njen odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući - rekao je izvor.

Godine borbe s opakom bolešću. Instagram

Šenon je uspjela 2015. da dobije borbu sa rakom, ali se nakon pet godina ponovo vratio. Gostujući u jednoj emisiji, kada je i saopštila da se opet bori sa opakom bolesti, istakla je, da joj je najteže zbog majke i supruga koji sve to moraju da gledaju.

Opet imam rak, stadijum 4. On je metastazirao u moje tijelo i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: "Zašto ja?", a onda sebi kažem: "A zašto ne ja?" . Teško mi je - rekla je glumica.

- Trudim se da živim svaki dan kao nevjerovatan, dragocjen poklon koji sam dobila. Nisam sigurna jesam li spremna otići - rekla je glumica u emisiji Good Morning America.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.