REAKCIJA NA INTERVJU

Nakon teških optužbi Severine, pokreće se nadzor nad Centrom za socijalnu skrb

Ove sedmice dala veliki intervju za H-alter u kojem je protiv hrvatskog sustava socijalne skrbi, sudstva te Milana Bandića iznijela teške optužbe

L. K. P.

Severina: Nastavlja borbu za starateljstvo

Foto: Agencije


Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne pokrenulo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnice Maksimir, vezano uz slučaj Severine Vučković i trenutno je u toku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije, kazali su iz ministarstva za N1.

Severina je ove sedmice dala veliki intervju za H-alter u kojem je protiv hrvatskog sustava socijalne skrbi, sudstva te Milana Bandića iznijela teške optužbe. Radi se, naime, o njenoj borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Pjevačica je navela da su u "mrežu" bili uključeni i pokojni Bandić te njegovi bliski saradnici, ali i Centar za socijalnu skrb kod kojeg nije naišla na razumijevanje niti podršku.

Iz Ministarstva su kazali kako pokreću postupak nadzora nad centrom kojeg je Severina optužila.

-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne pokrenuo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnice Maksimir, vezano uz konkretan slučaj i trenutno je u toku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije, stoji u odgovoru Ministarstva na upite N1 televizije.

Više o temi Severina

OGLASILA SE NA INSTAGRAMU
Severina emotivna zbog dvojice slavnih Splićana
NA VRH

Podijeli članak na