U POSJETI

Influenserica Naida Bojnakova za "Avaz": Žene u Bosni su kao drugarice mnogo lojalnije od Turkinja

Biti influenser je mač sa dvije oštrice

Piše: A. Kauković

23.9.2021

Naida Bojnakova, bosanskohercegovačka blogerica koja živi u Alanji, ove sedmice izdvojila je vrijeme za susret s ekipom portala "Avaza". Veoma otvoreno govorila je  o svom životu u Turskoj kao i poteškoćama s kojima se suočava u ulozi jedne od najuspješnijih influenserica na Instagramu iz naše države.

U čemu griješe bh. influenseri?

Biti influenser je mač sa dvije oštrice - pored svih lijepih stvari koje nosi sa sobom, taj posao iziskuje i velika odricanja i žrtvovanja. Naida nam je otkrile u čemu griješe influenseri na našim prostorima.

- Iako je potrebno izazivati pažnju kod ljudi, ne smijemo zaboraviti da se trebamo ponašati onako kako i govorimo, u dugoročnom smislu. Ljudi gledaju, slušaju i pamte. Ukoliko kao influenser uradite nešto što ste jučer rekli da nikad ne biste, dugujete dobro objašnjenje ljudima za vaše postupke - kaže Bojnakova.


Šta posjetiti u Alanji?

Za kraj razgovora poznata blogerica navodi šta bi trebali posjetiti tokom boravka u Alanji.

- Prvo naravno prijevoz žičarom na kulu, zrak je puno sviježiji i lijep je pogled. Ima nekoliko restorana gdje možete večerati uz predivan pogled na grad. Također bih vam preporučila Tersane, staru luku i marinu. Postoje dvije marine, međutim ta stara ima koncept piratskih brodova, ujedno i koja je veoma interesantna, ujedno i jednu od najljepših plaža koju sam ja ikad vidjela, Kleopatra plažu – dodaje Naida.

Pogledajte video. 

Pretplatite se na YouTube kanal Avaz TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.