SVIJET SLAVNIH

Estetski hirurzi o "novom" licu Toma Kruza: Izgleda kao vjeverica

To je zbog viška kilograma i previše filera, kaže doktor Peri

L. S. R.

Tom Kruz

Foto: Agencije


Tom Kruz (Cruise,59) šokirao je javnost svojim "novim" licem. Korisnici Twittera komentirali su kako mu je lice natečeno i pitali su se što se dogodilo slavnom glumcu. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - rekla je estetska hirurginja  Najla Rajza (Nyla Rayaza) za "Daily Mail".

  • Tom Kruz

    Tom Kruz

    Foto: Agencije


S njom se složio i hirurg Ros Peri (Ross Perry), koji je naglasio da je promjena kruzovog izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

- Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora - izjavio je Peri.

NA VRH

Podijeli članak na