SLOMLJENO SRCE

Oglasila se supruga Aleka Boldvina, glumac na nepoznatoj lokaciji

Glumac nakon tragedije otkazao sve projekte

Hilaria i Alek Baldvin. Agencije

L. S. R.

26.10.2021

Supruga Aleka Boldvina (Alec Baldwin) oglasila se prvi put u javnosti nakon što je glumac na setu slučajno usmrtio snimateljicu Halinu Hačins (Halyna Hutchins) i ranio reditelja Džoela Souzu (Joel).

- Moje srce je uz Halinu. Njenog supruga. Njenog sina. Uz njihovu porodicu i voljene. I uz moga Aleka. Kaže se "nema riječi", jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška - napisala je Hilaria Boldvin na svom Instagramu.

U komentarima su joj podršku pružile brojne poznate osobe.

- Držimo Halinu, njenu porodicu, Aleka i njegovu porodicu u našim srcima -  napisala je poznata američka novinarka Keti Kuril (Katie Couric)


Alek Boldvin s porodicom Haline Hačins. Daily Mail

- Šaljem ljubav svima. Svi ste mi u mislima - poručila je glumica Melani Grifit (Melanie Griffith).

U nedjelju je izvor blizak porodici Boldvin za "People" rekao da je 63-godišnji glumac "apsolutno shrvan" zbog tragedije na setu i da otkazuje sve projekte kako bi bio sa svojom porodicom. Hilaria je nakon pucnjave navodno odmah napustila dom u Njujorku a kasnije su i njihova djeca viđena kako odlaze - vjerojatno kako bi se pridružila roditeljima na zasad nepoznatoj lokaciji.

Holivudski stručnjaci smatraju kako je Boldvin počinio veliku grešku jer je ignorirao zlatno pravilo o sigurnosti rukovanja oružjem na setu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.