PROMIJENIO IMIDŽ

Alek Boldvin fotografiran u šopingu s porodicom, nakon što je slučajno ubio snimateljicu i ranio reditelja

Glumac skoro da nije viđen u javnosti od nemilog događaja, a sarađuje s policijom Novog Meksika, u kojem se tragična pucnjava dogodila

Alek Boldvin. Instagram

Avaz.ba

30.10.2021

Glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin, 63) već je desetak dana glavna tema u svjetskim medijima nakon što je upucao snimateljicu Halinu Hatčins (Halyna Hutchins, 42) i ranio reditelja Džoela Souzu (Joela Souzu, 48) na setu filma "Rust".

Njega su paparaci fotografirali u Vermontu, dok je izlazio iz prodavnice "Ralph Lauren" u kojoj je kupovao s porodicom.

Fotografije koje je objavio Daily mail može pogledati ovdje.

Prilikom izlaska imao je plavu masku na licu, a primijetilo se da nema više bradu koju je puštao za ulogu u vesternu. Nakon što je primijetio fotografe, lice je prekrio rukom.

Glumac skoro da nije viđen u javnosti od nemilog događaja, a sarađuje s policijom Novog Meksika, u kojem se tragična pucnjava dogodila.

U Boldvinovom pištolju koji je bio u ulozi rekvizita našli su se pravi meci, no još nije jasno kako je to moguće, pošto se na setu nisu koristili.

Ekipa producenata nije osigurala projekt za ovakvu vrstu tragedije, pa neće uspjeti dobiti naknadu od osiguranja zbog nedovršenog projekta.

Budžet za snimanje filma bio je 6.5 miliona dolara, a osiguranje koje Boldvinova produkcijska kompanija "El Dorado Pictures" odbila stajalo je okvirno 2 posto budžeta.

Šerif Adam Mendoza objavio je da niko nije isključen iz moguće kriminalne optužnice, a čini se da set nije bio na sigurnosnom nivou kakav se očekuje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.