PAZI, SNIMA SE

Otkriven razlog današnjeg hapšenja Raste u Beogradu

Kako prenose srbijanski mediji poznati reper je snimao spot u kojem očigledno preslikava određene detalje iz svog života

Rasta. Agencije

L. K. P. / Blic

25.11.2021


Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u Beogradu, na Dorćolu. Na snimku koji je objavio "Blic", vidi se da Rastu hapsi i odvodi nekoliko pripadnika policije, koji ga sa lisicama na rukama uvode u stanicu.

Kako prenosi "Blic", poznati reper je snimao spot u kojem očigledno preslikava određene detalje iz svog života.

Reperov advokat Uroš Milosavljević je za "Blic" rekao da Rasta danas snima pomenuti video i da nema riječi o tome da je ponovo uhapšen.

Podsjećanja radi, Rasta trenutno služi kaznu kućnog zatvora zbog posjedovanja narkotika.


Rasta scena hapšenja. Blic

Reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je narkotike koji su pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.


- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjavao je tada izvor.


Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvijek u isto vrjeme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.