PAZI, SNIMA SE

Otkriven razlog današnjeg hapšenja Raste u Beogradu

Kako prenose srbijanski mediji poznati reper je snimao spot u kojem očigledno preslikava određene detalje iz svog života

L. K. P. / Blic

Rasta

Foto: Agencije


Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u Beogradu, na Dorćolu. Na snimku koji je objavio "Blic", vidi se da Rastu hapsi i odvodi nekoliko pripadnika policije, koji ga sa lisicama na rukama uvode u stanicu.

Kako prenosi "Blic", poznati reper je snimao spot u kojem očigledno preslikava određene detalje iz svog života.Reperov advokat Uroš Milosavljević je za "Blic" rekao da Rasta danas snima pomenuti video i da nema riječi o tome da je ponovo uhapšen.Podsjećanja radi, Rasta trenutno služi kaznu kućnog zatvora zbog posjedovanja narkotika.

  • Rasta scena hapšenja

    Rasta scena hapšenja

    Foto: Blic


Reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je narkotike koji su pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjavao je tada izvor.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvijek u isto vrjeme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Više o temi Rasta

I DALJE VJERUJE U LJUBAV
Nataša Bekvalac: Od Raste sam dobila najljepši kompliment!
NA VRH

Podijeli članak na