BOLNA ISPOVIJEST

Slavna glumica priznala kako je vođama misterioznog kulta davala svu zaradu

Kad pomislim na taj period, sjetim se koliko mi je bio ispran mozak i na šta sam nasjela, izjavila je svojevremeno Mišel Fajfer

Mišel Fajfer. Agencije

L. S. R.

27.11.2021

Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer,63) jedna je od najljepših, najpopularnijih i najuspješnijih glumica današnjice.  Nezaboravne su njene uloge u filmovima "Scarface", "Dangeorus Liaisons", "The Fabulous Baker Boys", "Love Filed", "What Lies Beneath","Dangerous Liaisons", "The Family" , "White Oleander" i  brojnim drugim.

Kada ne radi, Mišel vodi povučen porodičan život sa suprugom Dejvidom E. Kelijem  (David E. Kelley), producentom koji stoji iza nekih od najuspješnijih TV projekata. Sretni su roditelji dvoje djece.

Glumica inače nerado daje intervjue.

- Baš sam razmišljala zašto toliko ne volim intervjue. Mislim da je u pitanju konstantan strah da će ljudi shvatiti da sam prevarant i da ću biti provaljena - rekla je Fajfer.


Mišel Fajfer. Agencije

Ipak, priznala je medijima da je u vrijeme dok je još bila mlada glumica bila na rubu katastrofe.

Dok je uzimala časove glume u Los Anđelesu  Mišel je izmanipulisao misteriozni par, koji je vodio metafizički i vegeterijanski kult. Oni su okupljali ljude i sprječavali ih da ih ne obuzme sjaj Holivuda - konzumacija alkohola, opijata i nikotina. Mišel je bila pod ogromnim utjecajem neobičnog kulta  te im je davala svoju kompletnu zaradau.

- Kad pomislim na taj period sjetim se koliko mi je bio ispran mozak i na šta sam nasjela od straha da ne potpadnem pod utjecaj slave - izjavila je Fajfer 1995. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.