VATRENE KOMBINACIJE

Ovim fotografijama je Nives u 2021. godini podizala Celzijeve stepene

Pjevačica i spisateljica ima naviku čašćenja svojih fanova "vrućim" fotkama sebe u kupaćim kostimima, a oni joj ubrzo uzvrate s komplimentima

L. K. P.

27.12.2021

Nives Celzijus - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Nives Celzijus objavama na društvenim mrežama redovno mami uzdahe pratilaca, a upravo je to radila i cijelu ovu godinu. Gotovo na svakoj objavi Nives je u provokativnim modnim kombinacijama. Ovo su najvatrenije fotografije iz 2021. godine.

Seriju ovogodišnjih zavodljivih fotografija započela je rano, već na proslavi Nove Godine. Pohvalila se jednom prilikom i svojom novom frizurom, a za kovrdžavu kosu već je dobila brojne pohvale svojih vjernih pratilaca na društvenim mrežama.

Ranojutarnjom golom fotografijom otkrila je i tetovažu. Naime, u pozadini se nazire tetovaža cvijeta koju ima iznad stražnjice. Kraljica Instagrama ove se godine pohvalila i s novim kupaćim kostimom, koji joj je poklonila mlađa sestra Matea Zeljković.

Objavila je ove godine i golu fotografiju u bazenu na napuhavanje. Ne suzdržava se Celzijus niti od potpuno golih fotografija pa je tako ljetos pokazala zašto nikada na sebi nema "trake" od sunčanja.

Pjevačica i spisateljica ima naviku čašćenja svojih fanova "vrućim" fotkama sebe u kupaćim kostimima, a oni joj ubrzo uzvrate s komplimentima.

Fotografija na kojoj Nives pozira uz prozor dok na sebi nosi traperice i baš ništa drugo u samo četiri sata sakupila je više od 14.500 lajkova. U "Vrućoj" fotki u jesenskom stilu pohvalila se novom bundicom koju je prebacila preko potpuno golog tijela, a ono što nije prekrila bunda, Nives je jedva sakrila rukom.

Nedavno je za fotografiju na svom Instagram profilu skinula sve sa sebe, a bujne obline strateški je prekrila velikim buketom s ružama. Ipak, jedan detalj nekima je zapeo za oko. Čini se kako crni papir nije uspio sakriti onoliko koliko se Nives nadala pa su njeni pratioci primijetili što se krije iza njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.