U ČETIRI ZIDA

Georgina otkriva tajne o Ronaldu: Jednom sedmično pojede picu

Kristijano je odličan otac i partner, boljeg nisam mogla ni sanjati

Georgina i Ronaldo. Agencije

L. S. R.

3.1.2022

Na Netflix 27. januara stiže dokumentarna serija "Soy Georgina" o životu Georgine Rodrigez (Rodriguez, 37), djevojke Kristijana Ronalda (Cristiano). Mnogi znaju moje ime, ali malo ih zna ko sam ja - rekla Georgina u traileru koji je nedavno objavljen. Ronalda je upoznala sasvim slučajno, dok je bila prodavačica u jednom butiku u koji je on ušetao, a život joj se od tada u potpunosti promijenio.

U najavi za dokumentarac otkrila je kakav je Ronaldo kad se kamere ugase.


Georgina Rodrigez. Agencije

- Kristijano je odličan otac i partner, boljeg nisam mogla ni sanjati. Ne kuha, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja. Kada nije kod kuće priuštim si neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede picu, no to je jednom sedmično nakon čega naporno vježba. Volim ga iznenaditi jelom koje voli, no ipak svi se možemo najesti kada ga nema pa ponekad svi jedva čekamo da ode - ispričala je Georgina.

 Ronaldo i Georgina nedavno su otkrili kako iščekuju blizance, djevojčicu i dečka. Par zajedno već ima kćerku te Kristijanovog sina, kojeg je dobio sa ženom čiji identitet nije otkriven, i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.