NE LIČI NA SEBE

Madona objavila fotografiju sa sinom: Fanove zabrinuo njen vještački izgled

Šteta što se toliko boji starenja, jedan je od komentara

Madona sa sinom Rokom. Instagram

L. K. P.

3.1.2022

Sedmerostruka dobitnica Gremija Madona (Madonna) uživa na porodičnom skijanju, a s njom je i sin Roko Riči (Rocco Ritchie, 21). Kada mu je bilo 16 godina, pjevačica se borila i izgubila starateljstvo nad njim s bivšim suprugom Gajem Ričijem (Guy), a ta je sudska bitka trajala osam mjeseci.

Roko se inače etablirao kao ekspresionistički slikar pod imenom "Rhed" s tri izložbe u jednoj umjetničkoj galeriji. Svoju je karijeru započeo kad mu je bilo 17 godina te je studirao u Central Saint Martins i Royal Drawing School, a njegov se rad sada prodaje za peteroznamenkaste cifre.


Kraljica popa, koja na Instagramu ima 45,7 miliona pratilaca, podijelila je njihovu zajedničku fotografiju sa skijanja, a mnogima je zapeo za oko njen pomalo neprirodan izgled lica.

"Izgledaš kao da si se smrznula." "Roko se smije i izgleda sretno, a Madona zaista izgleda kao da se smrznula." "Je li to Madona? Kako se promijenila, uopšte ne liči na sebe." "Koristi filter koji je podmladio za 100 godina." "Sve su to operacije! Šteta što se toliko boji starenja." -  neki su od komentara.

Nakon što se Madona razvela od Gaja Ričija, on se ponovo oženio i to manekenkom Žaki Ejnsli (Jacqui Ainsley) s kojom je dobio troje djece. Madona je trenutno u vezi s 27-godišnjim plesačem Alamalikom Vilijamsom (Ahlamalik Williams).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.