NE MOGU SE VIŠE KRITI

Seksi novinarka Fani Stipković ljubi bivšeg trenera Real Madrida

Viđen na nekim javnim događanjima, kao što je finale Davis Cupa koje se održalo prije mjesec

Fani Stipković. Instagram

L. K. P.

7.1.2022

LIjepa Fani Stipković živi i radi u Madridu već nekoliko godina, a čini se da je sada u Španiji pronašla i ljubav. Naime, prema pisanju španskih medija hrvatska voditeljica i bivši nogometaš Fernando Hiera (Hierra) su sretno zaljubljeni.


Hiera i Stipković: Par, koji se kad je ljubav u pitanju, odlučio za diskreciju, već je zajedno viđen na nekim javnim događanjima. Agencije

Nakon razvoda od Sonje Ruiz (Sonia), ljubav se ponovo smiješi bivšem igraču Real Madrida, piše "Hola!" te dodaje kako je Fernando sretan u vezi s Fani. Par, koji se kad je ljubav u pitanju, odlučio za diskreciju, već je zajedno viđen na nekim javnim događanjima, kao što je finale Davis Cupa koje se održalo prije mjesec.

- Žena koja ga je osvojila je spektakularna novinarka s kojom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirala je brojne međunarodne sportske zvijezde. Hrvatica prodornih zelenih očiju živi u Španiji, gdje kombinira posao s treninzima, putovanjima i druženju s prijateljicama poput Lorene Van Herde (Heerde), piše "Hola!".



Sama Fani na svom Instagram profilu nedavno je otkrila kako božićne praznike provodi upravo u društvu Fernanda Hiere, a za blagdanskim stolom u njenom madridskom domu tada im se pridružio i Hierin sin Alvaro Ruiz.

No, čini se kako ljubav između Fani i Fernanda cvijeta već neko vrijeme. Naime, u oktobru su snimljeni zajedno u Madridu, u ulici, koja slovi za vrlo popularno i mondeno mjesto te odredište brojnih influensera. Par je ondje uživao u zajedničkom doručku. Nakon toga su se odvezli do stana, usput obavili i kupovinu, te su izbjegavali bilo kakve javne izljeve nježnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.