SRBIJA

Majka preminule YouTuberke Kristine Đukić: Nedostaju informacije, očajna sam

Već je dva mjeseca prošlo kako naše Kike nema. Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici, rekla je Nataša

Kristina i njena majka Nataša. Screenshot

E. Ć.

8.2.2022

Cijelu Srbiju je potresla smrt mlade jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić prije dva mjeseca. Njena majka Nataša Đukić Veličković se ponovo oglasila.



Nedostaju informacije

Ona kaže da još ne zna pod kojim okolnostima je preminula njena kćerka. Ističe da toksikološki nalazi još nisu stigli.

- Već je dva mjeseca prošlo kako naše Kike nema. Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici. Iako je prošlo dva mjeseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i šta se desilo kobne noći. 

Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne - napisala je Nataša.

Iznijet će detalje u javnost

Majka pokojne YouTuberke je rekla da će iznijeti detalje u javnost kada ih bude znala.

- Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasit ću se povodom svega pošto ne želim da vas ostavim u tišini, i odgovarat će ko treba da odgovara. Bijesna sam, očajna i slomljena - navela je ona.

Podsjetimo, Kristina Kika Đukić, rođena 25. jula 2000. godine, pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine. Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.