ONE ZNAJU IZABRATI

Vreli pijesak usred zime, poznate dame na egzotičnim destinacijama

Život je bolji ispod palminog drveta, poručila je Senidah

Jelena Karleuša i Senidah: Zimu "presjekle" ljetovanjem. Avaz

Piše: L. Karahmet - Pujagić

8.2.2022

Snijeg i hladno vrijeme izazivaju dvojaku reakciju kod ljudi. Jedni se raduju što napokon mogu uživati u zimskim radostima, a drugi se, pak, odlučuju za bijeg u toplije krajeve. Tako se i mnoge poznate ličnosti odluče da zimu „presijeku“ ljetovanjem na nekoj egzotičnoj destinaciji.


Malo odjeće

Slovenska pjevačica crnogorskih korijena Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, „pobjegla“ je nedavno u toplije krajeve. Dijelila je na društvenim mrežama fotografije u kupaćem kostimu, a mnogima se dopalo što nije koristila fotošop, kako to čine njene brojne kolegice.

- Život je bolji ispod palminog drveta - napisala je kratko u opisu objave.



Celzijus: Bijeg iz Hrvatske. Instagram

Očekivano, pratioci su je "zatrpali" komentarima.

Pjevačica, spisateljica i influenserica Nives Celzijus (40) iz hladne Hrvatske otišla je nedavno na topli Tajland, a na Instagramu je svakodnevno objavljivala fotografije na kojima se vidjelo da uživa.

Nije tajna da Nives voli objavljivati fotografije na kojima nema baš mnogo odjeće.

- Dobro mi stoji Tajland - napisala je Celzijus uz fotografiju koja je dobila više od 15.000 lajkova za manje od 24 sata.



Ivušić: Pravila društvo Nives Celzijus. Instagram

Na Tajlandu je bila s prijateljicom, influensericom i bivšom voditeljicom Ecijom Ivušić, koja je, također, na Instagramu objavila fotografije na kojima zavodljivo pozira na plaži u seksi narandžastom bikiniju.

- "Prezgodna", "Nikad ljepša i vatrenija", "Savršena", "Kakve fotke", "Zaljubio sam se", "Bomba" - neki su od brojnih komplimenata koje je Ecija dobila.



Zavidna figura

I Severina je sebi priuštila sunčanje tokom zime. Ona je bila na Maldivima, odakle je, na radost svojih pratilaca, neprestano objavljivala fotografije. Mnogi su ostali očarani prizorima, a Seve je sakupila veliki broj komentara.

- „Neponovljiva Seve“, „Predivna si“, „Ljepša od Maldiva“ - neki su od komplimenata.


Severina: Ljepša od Maldiva. Instagram


Jelena Karleuša je nakon novogodišnjih praznika otputovala u Dubai. Vrijeme je iskoristila radno, ali i za odmor. Nakon što je nastupila u jednom klubu, uživala je na plaži, što je, naravno, podijelila na društvenim mrežama.



Milentijević: Otputovala na Zanzibar. Instagram

Tijana Milentijević, poznatija kao „Žena od sultana“, jučer je objavila fotografiju s dalekog Zanzibara. U prvom planu je njena figura u kupaćem kostimu, a koliko će trajati odmor, još nije otkrila.




Karahasanović: Iskoristila sunčeve zrake. Instagram

Sunce u Beogradu

Dok se mnoge kolegice Rialde Karahasanović sunčaju u toplijim krajevima, ona je iskoristila sunce koje je zasjalo u Beogradu te napravila fotografiju u izazovnoj bijeloj haljini.

- Iako je februar, Riri u prelijepoj bijeloj kombinaciji izgleda kao najljepši cvijet na svijetu - jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.