SLUČAJ "GROBLJE"

Jelena Karleuša: Optužena sam da sam zlostavljala dva krupna muškarca

Oni su me neovlašteno slikali i snimali mjesecima iz kola, uz to namjerno puštajući muziku na svega par metara od grobnice, napisala je

Jelena Karleuša. Arhiva

Piše: H. J. I.

8.2.2022

Jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica Jelena Karleuša, oglasila se na svom zvaničnom Instagram profilu povodom nastavka suđenja u slučaju "Groblje".

- Danas je nastavljeno suđenje za slučaj "Groblje" gdje sam okrivljena da sam "zlostavljala" dva krupna muškarca pored groba moje majke, koji su me neovlašteno slikali i snimali mjesecima iz kola, uz to namjerno puštajući muziku na svega par metara od grobnice. 

Srećom, moja majka ne zna kroz šta sve prolazim… i srećna sam što ne zna. Znam da bi je ovo mnogo potreslo. Kao što je posljednje mjesece svog života provela gledajući kako svi mediji u zemlji linčuju njenu kćerku, ponižavajući je slikama intimnih dijelova tela na svim naslovnim stranama nastalim bez znanja i dozvole…. 

I to ne mogu da im oprostim. Ali… moja majka je mene vaspitala da budem veliki borac… i zbog nje ja obećavam i sebi i svima…. najbolje tek dolazi - napisala je Karleuša.

Objava Jelene Karleuše na Instagramu. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.