ZALEĐENO LICE

Holivudske zvijezde koje ne znaju stati s estetskim zahvatima: "Unakazile" se za svoje pare

Madona opet fanove šokirala „zaleđenim izgledom“

Madona i Miki Rurk. Avaz

Piše: L. K. P.

6.4.2022

Pop-ikona Madona (Madonna) ne prestaje šokirati fanove svojim izgledom na društvenim mrežama. Svi su zabrinuti zbog njenog „zaleđenog izgleda“, odnosno činjenice da više ne može normalno micati lice.

Zbog želje da ostane vječno mlada, sve ukazuje na to da muzička zvijezda više ne može stati s estetskim korekcijama.



Šta je prirodno

No, ona nije jedina koja je odlučila otići pod nož, potrošiti mnogo novca i na kraju upropastiti svoj fizički izgled.

Gotovo su svi zaboravili kako je izgledalo lice Donatele Versaće (Donatella Versace) prije nebrojenih plastičnih operacija. Iako je Donatela jedna od najvećih modnih legendi, vremenom joj sve više zamjeraju što je pretjerala s estetskim zahvatima.

Kad su Donatelu jednom pitali planira li se vratiti svojoj prirodnoj boji kose koju je desetljećima farbala u srebreno plavu, ljutito je odgovorila:

- Uopće ne znam šta znači prirodno kada je u pitanju ženski izgled. Glupost! Za mene prirodno ima više veze s hranom ili povrćem.



Donatele Versaće. Agencije

Zapravo se ispostavilo da se traganje za ljepotom pretvorilo u opasan put te je i u Donatelinom slučaju tako. Umjesto da izgleda poput dive, zapravo izgleda kao da su iz nje izvukli i posljednji atom života.


Silne injekcije

Američka glumica Kortni Koks (Cotrney Cox) podvrgla se brojnim estetskim zahvatima kako bi podmladila lice, ali je u jednom trenutku shvatila da je pretjerala.

- Nakon svih zahvata shvatila sam šta te silne injekcije rade mojoj koži i zdravlju te, iz današnje perspektive, to više nikada ne bih uradila. Shvatila sam da moram prestati - rekla je zvijezda serije "Prijatelji" svojevremeno u intervjuu za „Sunday Times“.



Kortni Koks. Agencije

Holivudski glumac Miki Rurk (Mickey Rourke) svakim svojim pojavljivanjem izaziva gotovo pa strah, s obzirom na činjenicu da mu je lice deformirano zbog plastičnih operacija.

Prva operacija se nije završila kako treba te je, kako je sam otkrio, nakon nje sve krenulo nizbrdo. Fanovi su ga proglasili očiglednim primjerom šta se može dogoditi kada čovjek jednostavno ne zna stati s operacijama.




Lara Flin Bojl. Agencije

Ne raduje se starenju

Glumica Lara Flin Bojl (Flynn Boyle), najpoznatija po ulozi u seriji „Twin Peaks“, danas je daleko od nekadašnje ljepotice. Nakon brojnih plastičnih operacija skoro je neprepoznatljiva. Iako glumica nikada nije potvrdila da je otišla pod nož, prvi znaci plastičnih operacija mogli su se vidjeti početkom 2000-ih, dok se zabavljala s Džekom Nikolsonom (Jack Nicholson).

- Znam da mi možda ponestaje vremena. Jednostavno nema toliko uloga za starije žene. Uopće se ne radujem starenju, mislim da sada izgledam prilično dobro - rekla je zvijezda „Twin Peaksa“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.