NAŠLA SE U CENTRU SKANDALA

Dušica Grabović prvi put nakon afere "prostitucija": Sve mi je namješteno

Priznala da poznaje Duška Banjca koji je uhapšen tokom policijske akcije i označen kao makro

Dušica Grabović. Instagram

A. Z.

9.4.2022

Pjevačica Dušica Grabović našla se u centru skandala, zbog navoda pojedinih medija da se bavi prostitucijom, a sada je gostovala kod Jovane Jeremić u emisiji sa svojim advokatom gdje je pričala o pomenutoj temi.

Naime, ona je odmah uzela u ruke stare novine i naslovnu stranu koja je izašla na početku njene pjevačke karijere. Ona je istakla da je prije nego što je postala pjevačica, radila u policiji na aerodromu.

- Prva laž koja je objavljena o meni je da sam izgubila posao u policiji jer sam vodila ljubav sa kolegom - rekla je Dušica Grabović.


Dušica Grabović. Instagram

Nakon što je nekoliko puta istakla da je pendrek zamijenila mikrofonom, ispričala je i da stoji pri tome da je po zanimanju pjevačica, a onda je priznala i kako poznaje Duška Banjca, ali da ne zna zbog čega su je povezali sa estradnim menadžerom koji je uhapšen tokom policijske akcije i označen kao makro.

- Poznajem Duška Banjca. Znam ga pet ili šest godina. Bio je sa Kajom Ostojić. Ja se nisam čula sa njim tri godine. Nemam razloga da se čujem sa njim. Mene niko nije došao da brani protiv širenja laži koje se šire medijima. Ja ne krijem poznanstvo sa Banjcem i Kajom. Ja ni ne znam zašto to nazivaju elitnom prostitucijom. Ne znam šta je tu elitno - ispričala je pjevačica.

Jovana ju je zatim pitala da prokomentira audio - snimak koji se pojavio u medijima kao dokaz protiv pjevačice. Dušica je priznala da je na snimku njen glas.

- Imam poruke u telefonu od 2017. godine, ja ništa ne brišem. Ne brišem smeće za sobom. Zašto je taj glas mutiran? A moj nije. Zakazivala sam nastup, ja pjevam po cijelu noć - ispričala je ona.

Jovana je insistirala da detaljno komentira pomenuti snimak, kao i zašto je tražila da se čuju putem Signala i Telegrama (aplikacije koje se ne prisluškuju).

- Bila sam u romingu. Mogla sam da kažem da me pozove i na Viber... Pozvao se na moje prijatelje. Ja sam rodom iz Priboja. Zato sam i pričala sa njim. Sve mi je namješteno - ispričala je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.