TREĆI RAZVOD

Šokantna ispovijest Šona Pena: Zašto me je ostavila Lejla

Prepustio sam se totalnoj depresiji i spas tražio u alkoholu i tabletama već od 11 sati ujutro

Šon Pen i Lejla Džordž. Agencije

Avaz.ba

12.4.2022

Šon Pen (Sean Penn, 62) nedavno se razveo od supruge  Lejle Džordž (Leila George, 30). Vjenčali su se u julu u 2020., a u oktobru prošle godine ona je predala papire za razvod. Pen je potpisao sporazumni razvod od žene s kojom je u vezi od 2016.

- Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, to je Lejla. Sad je viđam samo od dana do dana jer sam sj**** brak. Bili smo u braku samo godinu dana, no ja sam pet godina bio jako nemaran tip - priznao je.

Dodao je da je nije varao, no "dopustio sam sebi misliti da je moj rad na puno različitih stvari važan, zbog čega sam se prepustio totalnoj depresiji i spas tražio u alkoholu i tabletama već od 11 sati ujutro, konstantno gledao vijesti, pratio vijesti o Trampu te očajavao".

- Pokazalo se da, a to će vas šokirati, lijepe, drage, maštovite, talentirane mlade žene koje se udaju za puno starijeg tipa ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov suprug leži na kauču na kojem od 4 sata ujutro gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svijetu i koji u 10.30 sati ujutro odluči da je savršeno vrijeme za duplu votku-tonik i tabletu za spavanje i kaže: "Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvijestiti na nekoliko sati i pobjeći od svih ovih sranja" - priznao je.



Šon Pen i Lejla Džordž. Agencije

Dodao je da ne zna što će biti s njima, no on mijenja stvari koje su bile problematične.

- Dok perem suđe, ne javljam se na telefon. Dok sam sa suprugom, telefon mi je ugašen. Iako žongliram puno stvari, neću ih riješiti obavljanjem više poziva. Trenutno mogu imati isključen telefon i ne gledati vijesti 12 sati dnevno. Čak i kad sam pod stresom, nisam onoliko kao prije. Svi smo u nekom trenu bili slomljenog srca - rekao je Pen.

Ovo mu je treći razvod. Njegov brak s Madonom (Madonna) trajao je od 1985. do 1989., dok je s kolegicom Robin Rajt (Wright) bio oženjen od 1996. do 2010.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.