SVIJET SLAVNIH

Krah još jednog braka Šona Pena: Lejla ga ostavila zbog alkohola

U septembru prošle godine su se razišli u potpunosti, a glumica je kao razlog za propast braka navela nepomirljive razlike

Šon Šen i Lejla Džordž. Agencije

L. S. R.

24.4.2022

Šon Pen (Sean Penn, 61) i njegova sada već bivša supruga i koleginica Lejla Džordž (Leila George, 30) zvanično su razvedeni nakon što je sudski postupak okončan u petak, piše "People". To je krah njegovog trećeg braka.

U ljubavnu vezu su stupili 2016. godine. Vjenčali su se četiri godine kasnije, a da nešto ne štima u bračnom odnosu bilo je jasno već tokom 2021, kada je Džordž podnijela zahtjev za razvod.

U septembru prošle godine su se razišli u potpunosti, a glumica je kao razlog za krah braka navela nepomirljive razlike. 


Šon Šen. Agencije

Pen je u nedavnom intervjuu otkrio da je Lejla mislila na probleme koji su plod njegovog ponašanja u alkoholisanom stanju, a mučila ga je i depresija.

- Postoji žena u koju sam toliko zaljubljen, Lejla, koju sada ne viđam svakodnevno, jer sam s***** brak. Nisam varao ili učinio bilo šta od tog očekivanog s*****, ali sam sebi dozvolio da mislim da je moje mjesto u mnogim drugim stvarima toliko važno, a to je uključivalo i moje mjesto u potpunoj depresiji i uz alkohol - priznao je Pen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.