SLAVNI NA SUDU

Kris Džener tvrdi: Blek Čajna je prijetila da će ubiti Kajli

Čajna tuži Kris, Kim, Kloi i Kajli za 40 miliona dolara zbog gubitka zarade i više od 60 miliona dolara za buduću zaradu

Kajli Džener. Agencije

L. S. R.

22.4.2022

Kris Džener (Jenner) jučer je na sudu u Los Anđelesu u svom iskazu rekla da je Blek Čajna (Blac Chyna), bivša djevojka njenog sina Roba Kardašijana (Kardashian), jednom prijetila da će ubiti Kajli Džener (Kylie Jenner), prenosi "Page Six".

Majka slavnih Kardašijanki rekla je da su je obavijestili o prijetnji prije mnogo godina dok je Kajli još bila u vezi s reperom Tygom. Dodala je da joj je Tyga u više navrata rekao da mu je Čajna navodno pokušala nauditi nožem.

- Naravno da je bilo alarmantno, ali mi smo to zadržali u porodici. Živjeli su preko puta ulice i Čajna je imala malo dijete. Bili smo zabrinuti zbog situacije s Tygom -  rekla je Kris te dodala da incident nisu prijavili policiji.

Čajna je bila u vezi s Tygom od 2011. do 2014., a zatim je on od 2014. do 2017. bio u vezi s Kajli, dok je Čajna od 2016. godine bila s Robom Kardašijanom. Čajna s Tygom ima sina Kinga, a s Robom kćerku Drim (Dream).


Blek Čajna. Agencije

Dan prije nego što je Kris svjedočila, Čajna je rekla da je još uvijek bila u vezi s Tygom kada se Kajli počela viđati s njim. Čajnina advokatica je pitala Kris je li bila zabrinuta što je Rob započeo vezu s djevojkom koja je navodno prijetila Kajli.

 - Nisam imala baš nikakvu reakciju. Bilo je samo puno drame, a na to sam navikla u svojoj porodici. To se dogodilo jako brzo i nismo znali kako će njihova veza napredovati. Nije da nisam bila zabrinuta. Imali su turbulentan odnos od samog početka, ali ja vjerujem u druge prilike i htjela sam da oni to savladaju - rekla je Kris te napomenula da je željela samo da njen sin bude sretan.

Inače, Čajna tuži Kris, Kim, Kloi (Khloe) i Kajli (Kylie) za 40 miliona dolara zbog gubitka zarade i više od 60 miliona dolara za buduću zaradu. Tvrdi da je slavna porodica upotrijebila svoju moć kako bi narušila njen ugled i spriječila financijske prilike nakon što su se navodno urotile da otkažu drugu sezonu showa "Rob & Chyna", što su Kardašijanke demantirale.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.