SVJETSKA TURNEJA

Selin Dion promijenila datum koncerta u zagrebačkoj Areni: "Žao mi je, ali nisam spremna"

Sama Selinje u svojem najnovijem obraćanju publici i javnosti vrlo iskreno, poštujući svoju publiku, kojoj je zahvalna na strpljenju i lojalnosti, izrazila želju za što skorijim povratkom

Selin Dion. AGENCIJE

A. F.

1.5.2022

Dok se Selin Dion (Celine) nastavlja oporavljati od nedavnog zdravstvenog problema, pjevačica je najavila da, nažalost, ponovno mora odgoditi evropski dio svjetske turneje “Courage”, u sklopu koje je, 25. juna trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. 

Novi datum koncerta je 18. mart 2023. godine. Prije nego što se pojavila pandemija u martu 2020., Selin Dion završila je prva 52 nastupa na turneji, no nedavno je liječena od grčeva mišića koji joj onemogućavaju nastup, a njezin oporavak traje duže nego što se nadala.




- Jako mi je žao što moramo promijeniti planove za našu evropsku turneju još jednom. Prvo smo morali prebaciti koncerte zbog pandemije, a sada su tu moji zdravstveni problemi zbog kojih moramo odgoditi neke koncerte, a nažalost, moramo neke i otkazati. Dobra vijest je da se osjećam malo bolje, ali ide jako sporo i to je frustrirajuće za mene. Moram biti u vrhunskoj formi kad sam na pozornici i iskreno, ne mogu dočekati. Ali, još jednostavno nisam spremna… Dajem sve od sebe da se vratim na razinu na kojoj moram biti kako bih mogla dati sto posto na svojim koncertima, jer to je ono što vi zaslužujete – iskrena je Selin.


Plan turneje Selin Dion. INSTAGRAM

Sama Selin je u svojem najnovijem obraćanju publici i javnosti vrlo iskreno, poštujući svoju publiku, kojoj je zahvalna na strpljenju i lojalnosti, izrazila želju za što skorijim povratkom. 

Također je poslala poruku mira i ljubavi, te podrške ljudima u Ukrajini u želji da rat završi čim prije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.