RAZLAZ

Oglasio se Jasmin Mumić, bivši muž Dade Mešaljić: Ovo je jako ružno od pojedinaca, djevojka ništa nije kriva

Želim da vas obavjestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno

Dada Mešaljić i Jasmin Mumić na dan vjenčanja. Instagram

Piše: A. H.

6.5.2022

Vijest da se pjevačica Dada Mešaljić razvela samo nakon nekoliko mjeseci braka sa Jasminom Mumićem jučer je odjeknula u medijima.

Nakon što je Mešaljić obavijestila pratioce da informacije koje dopiru do nje jako loše utiču na nju, sada se oglasio i njen bivši muž na Instagramu.

- U vezi s novonastalom situacijom, želim da vas obavjestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno. Jako je ružno od pojedinaca što djevojku vrijeđaju i nazivaju pogrdnim imenima, a pojedini čak to odobravaju, a također znaju da nije istina. Dada Mešaljić, moja bivša supruga i ja nismo već duže vrijeme zajedno. Tako da ista ta Meliha Imširović nije razlog našeg rastanka. Mislim da je jako ružno da se djevojka ovako vrijeđa jer nije zaslužila - napisao je Mumić.

Objava Jasmina Mumića na Instagramu. Screenshot

Podsjećamo, na društvenim mrežama proširio se snimak iz jednog noćnog izlaska na kojem su za istim stolom Meliha Imširović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i bivši muž Dade Mešaljić.

Na snimku se vidi da su u dobrom raspoloženju i zajedničkom društvu. 


Ove priče su se pokrenule nakon što se sedmicama nagađalo da li je pukao brak između njega i Dade. Mnogi tvrde da je upravo ovaj snimak dokaz da su Meliha i Jasmin navodno u vezi.

Podsjećanja radi, Dada je u drugom stanju, a napustila je takmičenje "Zvezde Granda" u kojem je imala velike šanse čak i za pobjedu zbog braka sa Jasminom. Meliha Imširović iz Gradačca o navodima da je u vezi sa Jasminom se također nije oglasila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.