RAZLAZ

Oglasio se Jasmin Mumić, bivši muž Dade Mešaljić: Ovo je jako ružno od pojedinaca, djevojka ništa nije kriva

Želim da vas obavjestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno

A. H.

Dada Mešaljić i Jasmin Mumić na dan vjenčanja

Foto: Instagram


Vijest da se pjevačica Dada Mešaljić razvela samo nakon nekoliko mjeseci braka sa Jasminom Mumićem jučer je odjeknula u medijima.

Nakon što je Mešaljić obavijestila pratioce da informacije koje dopiru do nje jako loše utiču na nju, sada se oglasio i njen bivši muž na Instagramu.

- U vezi s novonastalom situacijom, želim da vas obavjestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno. Jako je ružno od pojedinaca što djevojku vrijeđaju i nazivaju pogrdnim imenima, a pojedini čak to odobravaju, a također znaju da nije istina. Dada Mešaljić, moja bivša supruga i ja nismo već duže vrijeme zajedno. Tako da ista ta Meliha Imširović nije razlog našeg rastanka. Mislim da je jako ružno da se djevojka ovako vrijeđa jer nije zaslužila - napisao je Mumić.

  • Objava Jasmina Mumića na Instagramu

    Objava Jasmina Mumića na Instagramu

    Foto: Screenshot


Podsjećamo, na društvenim mrežama proširio se snimak iz jednog noćnog izlaska na kojem su za istim stolom Meliha Imširović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i bivši muž Dade Mešaljić.

Na snimku se vidi da su u dobrom raspoloženju i zajedničkom društvu. 

Ove priče su se pokrenule nakon što se sedmicama nagađalo da li je pukao brak između njega i Dade. Mnogi tvrde da je upravo ovaj snimak dokaz da su Meliha i Jasmin navodno u vezi.

Podsjećanja radi, Dada je u drugom stanju, a napustila je takmičenje "Zvezde Granda" u kojem je imala velike šanse čak i za pobjedu zbog braka sa Jasminom. Meliha Imširović iz Gradačca o navodima da je u vezi sa Jasminom se također nije oglasila.

NA VRH

Podijeli članak na