KONTROVERZNO SUĐENJE

Snimak Amber Herd iz sudnice izazvao burne reakcije: "Je li to ona besramno šmrče kokain pred svima?"

Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni, kaže Felati

Amber Herd u sudnici. Screenshot

Piše: E. Ma.

7.5.2022

Suđenje između bivših supružnika Amber Herd (Heard) i Džonija Depa (Johnny Depp) izaziva mnogo pažnje širom svijeta zbog šokantnih informacija o burnom odnosu ovog glumačkog para.

U sudskom postupku u kojem Dep tereti Herd za klevetu zbog koje je izgubio angažmane u Holivudu isplivale su kontroverzne priče sa obe strane.

Poslije svjedočenja Amber Herd u toku kojeg se rasplakala opisujući događaj iz 2015. godine za koji tvrdi da je dobio nasilan obrt, jedan snimak iz sudnice izazvao je burne reakcije.

Naime, na snimku se može vidjeti uplakana Amber koja maramicom briše nos, a potom izgleda kao da je "ušmrknula" njen sadržaj. Navodno, kako se nagađa na društvenim mrežama, u pitanju je tečni kokain.


"Je li to ona besramno šmrče kokain pred sudijom i advokatima", "Svašta sam radio u životu, ali ne bih imao hrabrosti ovo da uradim", "Pa, mislim da je sad sve jasno", pisali su u komentarima ispod snimka.

Kako piše "Distractify" bivša medicinska sestra Erin Felati dala je komentar na snimak, na osnovu iskustva koje je imala sa Herd.

- Generalno imala je problem sa ljubomorom i anksioznim napadima. Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni - rekla je Felati i dodali da je Herd imala problem sa zavisnošću i da je svakodnevno pila tri čaše vina dnevno, ali i da je uzimala kokain.

Njena bivša medicinska sestra je između ostalog izjavila da je bila 24 sata pod dejstvom rekreativnih narkotika na muzičkom festivalu Coachella 2016. godine.

U daljem objašnjenju se navodi da je Herd odrasla u problematičnom okruženju i sa roditeljima koji su također bili zavisnici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.