ZGODNA HARLI

Ima 56 godina, ali i dalje joj niko ne može uzeti titulu "kraljice bikinija"

Glumica je svoj brend "Elizabeth Hurley Beach" osnovala još 2005. godine

Elizabet Harli. Instagram

L. K. P.

9.5.2022

Britanska glumica Elizabet Harli (Elizabeth Hurley, 56) kraljica je bikinija, a zašto je to tako, pokazala je  dok je upijala zrake proljetnog sunca u minimalnom crnom bikiniju uz rub bazena s pogledom na more. Dvodjelni "badić" sigurno je iz neke od njenih kolekcija jer ima karakteristične lančiće umjesto vezica, a teško da bi glumica-poduzetnica nosila neki drugi brend osim svog.

Njeni su fanovi odmah reagirali. Neki su, ostavši bez riječi pred prizorom Liz koja sunča, jednostavno reagirali emotikonima poput plamena i srca. Oni koji su uspjeli nešto reći, pisali su rečenice tipa:

"Najljepša žena na svijetu".

Glumica je svoj brend "Elizabeth Hurley Beach" osnovala još 2005. godine. Rekla je kako je željela zadovoljiti svoju opsjednutost odjećom za plažu. Tu želju pripisivala je odrastanju u kišnoj Engleskoj gdje ne napušta kuću bez kišobrana. Od početka do danas, uključena je u sve aspekte posla, od dizajna do marketinga. A društvene mreže gdje samo na Instagramu ima 2,3 miliona pratilaca, savršena su platforma za reklamiranje. A ona, savršen model.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.