NERAŠČIŠĆENI RAČUNI

Jovana Jeremić najavila tužbu za rijaliti učesnika: Tako će se opametiti

Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu, rekla je voditeljica

Jovana Jeremić. Instagram

A. Z.

13.5.2022

Voditeljica Jovana Jeremić odgovorila je kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke, koje se odnose na natpise o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona prethodno demantirala.

Naime, Jovana je odlučila da uzvrati na svoj način, te kaskader može da očekuje tužbe koje mu voditeljica priprema zbog serije prozivki koje joj je u prethodnom periodu upućivao putem medija.

- Ne želim to da komentaram i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamjena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamjena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobit će tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana za "Pink.rs".

Uroš Ćeretić. Blic.rs

Podsjetimo, nedavno je nastao opšti haos na društvenim mrežama kada je u Jutarnjem programu Jovana Jeremić pokazala svoj telefon, a među porukama našla se jedna koja je privukla veliku pažnju.

Naime, Jovani Jeremić je stigla poruka od pošiljatelja koji joj je upisan kao "Mili", a uz to se vidi i njegova fotografija, na kojoj izgleda kao da je kompozitor Aleksandar Milić Mili.

Međutim, Jovana i Mili su objasnili da se nikada nisu čuli i stavili su tačku na ovu priču. Ipak, sada je kaskader i bivši učesnik "Zadruge" Uroš Ćertić ponovo potkačio Jovanu, i tom prilikom isprozivao i Milića.

- Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i bijesnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu Jovanu, pored lijepe i prebogate žene - napisao je Ćertić na svom Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.